SPORT

BOOTCAMPS

Don’t get worked up – work out!

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode waarbij de deelnemers in teamverband hun kracht en uithouding verbeteren tijdens een training vol met fun.  Alle trainingen vinden buiten (al dan niet overdekt) op een verlicht terrein plaats, we maken gebruik van alles wat we op ons terrein tegenkomen, banden, tractorbanden, balken, … We zijn sportief bezig naar eigen kunnen met de nadruk op samenwerking en fun.

Kom je meedoen? Je kan op elk moment in het jaar aansluiten! Meer informatie? Stuur een mail!

THE FIELD PRESENTEERT: BOOTCAMP VOOR JEUGD

Take it Outside

Een bootcamp in The Field: da’s buitengewoon buiten sporten terwijl je gebruik maakt van ons unieke hindernissenparcours.

Of het nu is om je klaar te stomen voor Obstacle Course Running of om het gewoon eens uit te proberen en sportend plezier te maken, het kan allemaal! Samen met de groep ga je er voor de volle 200% voor. Zoek samen je grenzen op en ga voor het uiterste, maar vooral: ontmoet nieuwe vrienden en geniet van een avond vol sport & fun!

Een bootcamp @ The Field, wat houdt dat nu juist in?

Tijdens een bootcamp mag je je verwachten aan een (intensieve) groepstraining in de buitenlucht waarbij we de nadruk leggen op samenwerking en fun. Met een kleine knipoog naar obstacle running en het leger met zijn welbefaamde drills, zijn onze bootcamps in The Field perfect voor stoere jongens en meisjes én liefhebbers van Kamp Waes.  Je leeft je helemaal uit op ons terrein terwijl je gebruik maakt van alles wat je hier tegenkomt (tractor banden, balken, touwen, …)

Now Take It Outside and join us!

Praktisch

Leeftijd: 14 – 18 jaar

Wanneer: elke donderdagavond van 18u30 – 19u30

Prijs: € 60 euro voor 10 bootcamps

Sport na school: je kan met een SNS-pasje 10x komen sporten!

Inschrijven via: info@thefield.be of klik hier

OCR & SURVIVAL TRAININGEN

The obstacle is the path

We trainen de verschillende technieken die gebruikt worden in de obstacle runs. Gecombineerd met loopoefeningen is dit de perfecte voorbereiding voor jouw obstacle run. Gevorderd of beginnen maakt niet uit, je traint op je eigen niveau en behoefte.

  • Vrije trainingen: stuur ons een mail of bel 0490/568742 en ons terrein staat te jouwer beschikking.
  • Initiaties OCR
  • Groepstrainingen

TARIEVEN

Kids  60 euro voor 12 beurten
Jeugd  60 euro voor 10 beurten
Volwassenen  90 euro voor 10 beurten
OCR training  15 euro 
Vrije bezoeken  10 euro 
Vrije bezoeken kids  5 euro 
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close