PAASVAKANTIE

TAKE IT OUTSIDE! Kom naar buiten en in beweging! Onze paasvakantie zit vol leuke activiteiten voor kids en gezinnen!

GO XPLORE

Maak je klaar voor deze OUTDOOR GAME voor gezinnen in de buitenlucht! Samen met je gezin en een Xplore Backpack nemen jullie het op in een race tegen de klok.  Met een combinatie van doe-opdrachten, quizvragen en bushcraft-elementen ontsluiten jullie de geheimen van de rugzak. Een unieke uitdaging voor gezinnen tot met kinderen van 6 tot 14 jaar! Max. 6 personen per spel. Grotere bubbel? Opsplitsen in 2 groepen is mogelijk!

14, 17, 18 APRIL

75 min. / 25€ per bubbel

TAKE IT OUTSIDE

Stoere kids van 8 tot 12 jaar kunnen zich volledig komen uitleven tijdens deze SPORTIEVE NAMIDDAG. Buiten bewegen maakt endorfines vrij en is keileuk! Een unieke combinatie van afwisselend denk-, doe- en sportopdrachten onder enthousiaste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen zich amuseert. We passen de battle aan aan de leeftijd van de kinderen. Kids van 8 jaar amuseren zich even hard als stoere jongens en meiden van 12 jaar! Inclusief drankje en hotdog ‘recht van ‘t vuur’.

VOLZET

13u – 16u / 20€ per kind

BUSHCRAFT FOR KIDS

Een leuke interactieve OUTDOOR WORKSHOP voor kinderen van 8 tot 12 jaar die graag buiten zijn, spannende opdrachten tot een goed einde brengen en vuur maken. Door leuke raadsels en het uitvoeren van opdrachten verzamelen ze het materiaal om een laaiend kampvuur te maken, zonder lucifers! Een leuke, vurige namiddag voor outdoor jongens en meisjes. Inclusief drankje en hotdog ‘recht van ‘t vuur’.

VOLZET

13u tot 16u / 20€ per kind

SPORTKAMP

3 hele dagen in de paasvakantie kunnen stoere kids van 8 tot 12 jaar buiten komen sporten en bewegen! Bootcamps, hindernislopen, obstakeltrainingen, Ninja Warrior en nog zoveel meer maken deze SPORT-DRIEDAAGSE buitengewoon en uniek! Alle kinderen zijn sportief bezig naar eigen kunnen! De focus ligt vooral op samenwerken en fun en niet zozeer op competitie. Drankjes en tussendoortjes zijn elke dag inbegrepen, middageten brengen de kids best zelf mee.

VOLZET

9u – 16u / 70€ per kind

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close